Un pic de monden

Acum chiar că a venit toamna. Astăzi am scos din cutiuţă pantofiorii închişi, şi ceva mai grosuţ cu mânecă lungă. Am simţit răcoarea de cum m-am trezit, afară era încă întuneric.

Pe blog nu am mai zăbovit de mult, motive ar fi suficiente: ocupată cu evenimentul care s-a încheiat cu bine, ocupată cu timpul cât mai bine dozat din week-end, sau pur şi simplu o lipsă acută de dispoziţie sau inspiraţie.

Cafeaua de astăzi nu are gust, a reuşit doar să-mi amintească că sunt la serviciu, că e luni şi că treaba este la câteva sorbituri distanţă. În timpul ăsta răsfoiesc puţin presa mondenă. Şi cum a fost un week-end plin, site-urile de specialitate ne îmbie cu tot felul de titluri. Pamela Anderson a stat doar câteva ore la petrecerea Playboy iar Mihai Morar s-a pozat cu ea. Gurile rele (Sânziana Buruiana şi Simona Senzual) spun că vedeta pare cam bătrână şi mai ales artificială. Ce altceva ar putea să spună fetele care întruchipează „naturaleţea” la noi? Nu că aş fi fan Pamela, dar totuşi, doamna are o vârstă pe care nu o arată indiferent de operaţiile pe care le are. Având în vedere că sunt peste 40 de ani se acceptă.

Daniela Crudu nu o suportă pe Pamela, până la urmă e opţiunea ei, Oane Lis va merge la sală regulat, în sfârşit! Luciu va îmbrăca rochia de mireasă iar Radu Vâcan vrea femeia naturală şi cu simţul umorului. Şi în sfârşit ajung şi la ştirea bombă: alea două a lui Bote au făcut show la Le Gaga în cadrul concursului „Cea mai sexy vampiriţă”.

Ştirea asta o voi detalia din nouă motive: 1. am fost la show, 2. am fost implicată indirect printr-o amică care a participat şi ea la concurs.

Să începem cu show-ul, probabil că părerea celor mai mulţi participanţi mai ales de sex masculin ar fi: super tare, excelent, nemaivăzut, eu pot să spun că a fost o mare porcărie. Un concurs regizat încă de la începuturi. Nu înţeleg de ce a trebuit să se mai organizeze un concurs pentru a le alege tot pe „scumpele” şi „dragele” noastre vedete: Drăguşin, Bercaru, Jurca şi mai nou câştigătoarea de la Burlacul, a doua blondă a lui Bote.

Trist este că la noi nu mai au nicio şansă fetele cu adevărat frumoase care duc o viaţă normală. Acele fete care nu respiră zilnic aerul de vedetă de capitală. Fete care nu au pozat goale în nicio revistă, nu sunt în preajma lui Bote, sau a vreunui magnat. Pentru mulţi dintre noi e nesemnificativ acest amânunt. Ai zice ce mă priveşte pe mine cine pleacă la Vegas, eu am probleme importante. Dar speranţele fetelor care participă? Cum te simţi oare când eşti prima la numărul de voturi, toată lumea te încurajează, tu ai încredere în şansele tale şi de-odată te trezeşti pe catwalk într-o rochie simplă neagră. Spun asta pentru că de la parada rochiilor de seară puteai să le distingi pe câştigătoare, erau altfel: purtau rochiile spectaculoase iar timpul de defilare era semnificativ mai mare.

În astfel de condiţii ce rost mai are să te implici sau să participi la competiţii de genul?

Îmi pare tare rău pentru Gabi, braşoveanca noastră, ar fi meritat să câştige, nu pentru excursia la Vegas, şi toate celelalte pe care le-a văzut deja ci pentru că merita!!! Spuneţi şi voi : http://www.vampirenes.com/en/contestant/gabriela-draghici/

This entry was posted in ..... Bookmark the permalink.