Scopul

Mulţi dintre noi credem că în viaţă toate lucrurile se întâmplă cu un scop. Ăsta este textul cu care ne liniştim prietenii când trec printr-un impas. Cu asta ne încălzim sufletele când totul se derulează împotriva noastră.

De obicei ţi se întâmplă ca după un eşec sau o dezamăgire, lucrurile să se îndrepte, să răsară soarele, să începi să găseşti răspunsuri. Ţi se pare că toate problemele peste care ai trecut te-au întărit. Acum eşti mult mai puternic. Ba mai mult ajungi să crezi că e mai bine aşa. Acela este momentul în care găseşti răspunsuri la toate întrebările pe care ţi le-ai pus. Ajungi să trăieşti din nou. Ajungi să simţi, să crezi că într-adevăr cineva acolo sus te iubeşte.

O să crezi în drumul pe care noua viaţă tocmai ţi-l croieşte. O să fii optimist. O să împarţi zâmbete. O să munceşti cu spor. Zilele o să zboare, la fel anotimpurile, anii.

Ai putea crede că eşti cea mai norocoasă persoană de pe planeta asta. Până când vei întâmpina alte şi alte probleme, pe care le vei rezolva similar.

Dar ce ne facem atunci când timpul trece peste noi, problemele şi ele, dezamăgiri, eşecuri ale căror răspunsuri şi scopuri nu le găsim?

This entry was posted in ..... Bookmark the permalink.