Are cineva chef de serviciu? atunci să fie o vacanţă!!

Este luni, muncim cu spor, zâmbim, socializăm. Suntem trişti că se termină vara, dar bucuroşi că se apropie iarna. Vom profita între timp şi de toamnă. Nu am vrut noi să nu mai fie caniculă?

Până la urmă cui îi pasă cum este vremea atâta timp cât este în concediu, cât îşi petrece timpul cu cei dragi, cât face o mulţime de lucruri minunate.

Dar, între timp, majoritatea dintre noi ne-am întors la serviciu după o vară plină. Oraşul şi-a revenit la normal, aglomeraţie, nervi, claxoane.  Numai noi nu ne găsim locul. Este ca în melodia “Azi nu”, “Noi nu, nu acum, nu aici…”. Ne mişcăm greu şi până la biroul de lângă. Încă ne mai uităm la pozele din vacanţă. Unii dintre noi ne facem planuri pentru următoarea, cu multă zăpadă… Yeiii… abia aştept.

Per ansamblu, nici măcar nu mai roboţim ca înainte de vacanţă, acum tragem de noi şi încercăm să ne revenim la normal. Nu mai spun de astenia de toamnă care ne va lovi şi ea pe la sfârşitul lui septembrie. Cert este că şi atunci vom avea nevoie de o vacanţă.

Şi uite aşa de la anotimp la anotimp ne dorim o altă vacanţă, una şi mai lungă, şi mai îndepărtată, cu şi mai multă adrenalină.

Să ridice mâna cel al cărui scenariu este diferit de al meu.

This entry was posted in ..... Bookmark the permalink.